// Strawberry Cupcake


Hello World! Im Amy/NAS. Was born on 15 Disember 1996 in Hospital Kota Tinggi, Johor Bahru. I was in form 5 and taken pure science. Are addicted to the camera and the colour pink. I'm searching for my strength with the help from Allah. (Y)




► My Biography
► My Friends
► My Diary






Template & Skin by : Husnaa.
Big help from : Wani | WHI | C4U | Una

My Wish ♥
♥ Berjaya dalam hidup di dunia & akhirat
♥ DEAN LIST FOR EVERY SEM
♥ Tinggi. HAHA
♥ My Mr Perfectionist


Older Post | Newer Post
Pedih rasanya .
Tuesday, 10 July 2012 | 10:15 pm | 0 Sweet Cupcake
10.7.2012

Sayu hati bila tiada langsung yang ingin faham perasaan kita.
Just like kita ni patung.
Nampak depan mata pun boleh buat mcm 'alah, pedulikanla dia. Selama ni pun nampak
macam hepi je. Takkan kita buat mcm tu sikit, dah pasrah apa semua'.
Sayang, awak cuma nampak luaran org je.
Tp tak pernah fikir yg kat dalam tu.
At least, cuba lah fikir mcm mana kita rasa bila ada org buat perkara yg sama
kat kita.
Sakit kan? 
Dah fitrah manusia begitu. Sesekali kita kena juga membandingkan diri kita dgn org lain.
Dgn cara tu, kita boleh melihat sejauh mana pencapaian 
kita. Kita sendiri pun takkan bandingkan diri kita dgn smbarangan org kan.
Sbb tu boleh dijadikan kayu pengukur sejauh mana
keupayaan kita. Tak begitu?
Kamu rasa semua org boleh handle semua benda dgn baik?
Well :/ think nice ah.
Mungkin kat depan dia boleh. Hati? Siapa tahu.
Sedih. Pilu.
Cuba terus terang. Susah?
Jangan ingat saya takde perasaan.
Mcm2 benda dah saya jumpa tiap2 hari.
Rasa mcm hmm..... 
Mereka cuma fikir apa yg terbuku di hati mereka.
Sedih mereka.
Aku?
Mcm patung woiiii.

Sakit sgt.
Kalau aku boleh tulis lagi panjang, dah lama aku mintak curi masa sampai esok.
Tapi tak boleh. Sakit sgt :/
Please treat me well :'(
Mcm org lain yg ada perasaan.
Bye