// Strawberry Cupcake


Hello World! Im Amy/NAS. Was born on 15 Disember 1996 in Hospital Kota Tinggi, Johor Bahru. I was in form 5 and taken pure science. Are addicted to the camera and the colour pink. I'm searching for my strength with the help from Allah. (Y)




► My Biography
► My Friends
► My Diary






Template & Skin by : Husnaa.
Big help from : Wani | WHI | C4U | Una

My Wish ♥
♥ Berjaya dalam hidup di dunia & akhirat
♥ DEAN LIST FOR EVERY SEM
♥ Tinggi. HAHA
♥ My Mr Perfectionist


Older Post | Newer Post
Imma strong enough
Saturday, 26 January 2013 | 2:09 pm | 0 Sweet Cupcake
Hi pwetty hi handsome.Stay cute. Stay handsome. Stay awesome. Stay crazy. Stay bla bla bla. 
Alolo, comel je :)

HmAllahurabbi :')  o Allah, I'm weak without your indication.  Give me courage to go through your all test. Hm :'). I gave up. Honestly, I don't know what else to do. *tears rolling down* :')
Saya perlukan seseorg yg boleh tenangkan saya skrg. Saya tak kuat.
Tapi..... aku takut aku ganggu org.
Ya, aku tak boleh pentingkan diri sendiri. 


THISSSSS!
     -People ask me why it's so hard to trust people, and I ask them why is it so hard to keep a promise.
Kemudian saya cakap lagi ' I dont trust people easily. Life is full of fake people'. Buktinya?
Tak semua org yg perangai dia akan kekal sama macam dulu sampai sekarang. Hari ni dia boleh cakap
macam ni. One day, everything will be changed. Trust me :)

~Just a reminder, I have flaws and I can never be perfect. Even barbie was not made perfectly. So stay away. x 

          Sy bukan patung. Sy mgkin boleh terima semua benda yg jd dalam hidup sy skrg ni.
Tp jgn harap oneday bila saya dah terlalu skt dgn semua sikap awak, sy boleh lyn awak sama mcm dulu & juga skrg. I have so much in my chest right now. Untold stories, strange feelings, hidden thoughts, uncried tears. So much I cannot tell :(. I need someone right now. Blergh :'(


                                                           Can I? Hmm :')


NOTA TERSELIT(Takde kaitan dgn apa yg ada kat atas): Awak, jgn text eh kalau text tu mendatangkan kesakitan di hati ni. Taknak marah. Taknak cakap apa apa. Rasanya dah faham. 2011 hit me back :( Btw, bukan taknak tolong. Sedih jugak baca text awak tu. First time baca text org, terus nangis. Dah la first day school bg 2013 masa tu. Saya cuma... Taknak masuk campur. Sebab kalau saya masuk campur, sama je saya toreh hati sendiri. *ohh ayat. Bukan mcm tu. Cuma takleh lupa semua benda tu*. Maaf. 

                                                            Adiossss muchosss <3