// Strawberry Cupcake


Hello World! Im Amy/NAS. Was born on 15 Disember 1996 in Hospital Kota Tinggi, Johor Bahru. I was in form 5 and taken pure science. Are addicted to the camera and the colour pink. I'm searching for my strength with the help from Allah. (Y)




► My Biography
► My Friends
► My Diary






Template & Skin by : Husnaa.
Big help from : Wani | WHI | C4U | Una

My Wish ♥
♥ Berjaya dalam hidup di dunia & akhirat
♥ DEAN LIST FOR EVERY SEM
♥ Tinggi. HAHA
♥ My Mr Perfectionist


Older Post | Newer Post
1.3.2013-2.3.2013
Friday, 19 April 2013 | 12:35 pm | 0 Sweet Cupcake
Kesibukan yg melampau membuatkan aku tak boleh langsung
nak curi masa nak update blog ni. Haisy.
Terus ke main point. Taknak cakap byk-2. 
I just have 5 minutes more then i gotta go.
I have tons of homework for sure.
On 1.3 & 2.3, ada kem dekat sekolah. Dah sebulan lebih berlalu. 
Byk benda kami belajar sepanjang kem tersebut berlangsung.
 Yg pasti air mata peneman setia kami masa tu. So ini lah hasilnya.
Tadaaaaaa!







Yaaaaaay! Dapat kiss ^^ Syg yong :*
Duhh, maafkan saya.  Ni je yg sempat. 


video

Then, ini adalah aktiviti kami sepanjang kami berada di kem tersebut. 
Aku jadi tiang kat depan tu. HAHA! Entah pape~ Masa ni seronok-seronok lg. 
Gelak apa semua. Lepastu......
video
Start tghr 1.3 sampai 2.3, air mata turun membasahi bumi~
PUBLISH!